Η Εταιρεία | Parkassist

  ›  Η Εταιρεία Η Εταιρεία | Parkassist

Τα γραφεία της εταιρείας μας

Η εταιρεία Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε. από τον Φεβρουάριο του 1996 δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών. Η βασική δραστηριότητα της είναι η Park Assist, που εξειδικεύεται στις Υπηρεσίες στάθμευσης & Παρκαδόρου (Valet Parking) και αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της. 

Από τις 8 Οκτωβρίου 2015 αποτελούμε την μοναδική ελληνική Εταιρεία του κλάδου μας, που είναι πιστοποιημένη με το ISO 9001: 2008. Η πιστοποίηση έγινε από την διεθνή εταιρεία Certech, παράλληλα το πιστοποιητικό ISO 9001 συμβαδίζει απόλυτα με το στόχο της εταιρίας να διατηρεί το όνομά της ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης στάθμευσης και την εναρμόνιση με τις αποτελεσματικότερες πρακτικές διοίκησης και καινοτομίας.

Η Park Assist στελεχώνεται με έμπειρους Έλληνες επαγγελματίες παρκαδόρους και παρέχει υπεύθυνη, αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε κάθε επαγγελματική και κοινωνική σας εκδήλωση διευκολύνοντας τους επισκέπτες σας με ασφαλή στάθμευση από την παραλαβή έως και την παράδοση των οχημάτων τους, λόγω της συγκεκριμένης εταιρικής της φιλοσοφίας

Με ευγένεια και επαγγελματισμό, οι συνεργάτες της φροντίζουν ώστε όλα να κυλούν ομαλά και να διευκολύνουν την ροή των εκδηλώσεων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε περίπτωση ανάγκης, μπορούμε να αναλάβουμε την ασφαλή μεταφορά των καλεσμένων στην οικία τους.

Δυνατότητα κάλυψης αστικής ευθύνης των οχημάτων σε χώρους όπου διοργανώνονται events από μεγάλη ασφαλιστική εταιρία.

Οργάνωση – Μελέτη και διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης.

Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό (κλειδοθήκες - φωτισμό - κώνους - σήμανση - ένδυση παρκαδόρων - ενδοεπικοινωνία) χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του πελάτη.

Απευθυνόμαστε σε διοργανωτές εκδηλώσεων, πολυχώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, catering, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, εταιρίες και ιδιώτες.

Εκτός από τις υπηρεσίες στάθμευσης, παρέχουμε υπηρεσίες Limo Service και ειδικά για τους νεόνυμφους διαθέτουμε πολυτελή αυτοκίνητα, με οδηγό για την μεταφορά τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας Πανελλαδικά.

Η εταιρία μας

Δ: Aλ. Παπαναστασίου 85, Τ.Κ. 12 241 Αιγάλεω | Τ: +30 210 5822 588+30 694 8267030 και +30 697 9116517, F: +30 213 0297839