Valet Parking | Parkassist

  ›  Valet Parking  Valet Parking | Parkassist

       

Τι είναι Valet Parking;

Valet parking είναι η υπηρεσία διευκόλυνσης στάθμευσης ενός οχήματος σε κάποια εκδήλωση ή χώρο με μαζική άφιξη (ροή) οχημάτων.
Κατά την άφιξη σας, στον χώρο της εκδήλωσης, οι εξειδικευμένοι οδηγοί - παρκαδόροι μας, αναλαμβάνουν την στάθμευση του οχήματός σας, προκειμένου εσείς να προχωρήσετε στον χώρο υποδοχής της εκάστοτε εκδήλωσης απαλλαγμένοι από το άγχος της ανεύρεσης διαθέσιμου χώρου στάθμευσης. Στην συνέχεια κατά την έξοδό σας από την εκδήλωση ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας, σας φέρνει το όχημά σας για να αναχωρήσετε χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση προκειμένου να κατευθυνθείτε εκ νέου στον προορισμό σας.

 

Parking services

 

Η πολυετής εμπειρία μας -από το Φεβρουάριο του 1996-, καθώς και η πιστοποίηση που διαθέτει η εταιρεία μας κατά ISO 9001: 2015 στον τομέα του Valet Parking (Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης - Παρκαδόρου), μας επιτρέπει την καλύτερη δυνατή συνεργασία με επαγγελματίες και μας ωθεί στην υπεύθυνη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση κάθε είδους Event.

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι Έλληνες επαγγελματίες παρκαδόροι, ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, από την παραλαβή έως και την παράδοση των οχημάτων, καθώς και την ευθύνη αυτών καθ' όλη τη διάρκεια της εκάστοτε εκδήλωσης.

Με ευγένια και επαγγελματισμό οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να διευκολύνουν τη ροή της εκδήλωσής σας με τον καλύτερο τρόπο. 

Παρέχουμε προτεραιότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), ηλικιωμένους, εγκύους κ.λ.π. Σε περίπτωση ανάγκης (μέθης - βλάβης οχήματος) αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά των πελατών και των οχημάτων τους στην οικία τους.

Η μελέτη, ο εξοπλισμός και η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης οργανώνεται εξ' ολοκλήρου από εμάς (κλειδοθήκες - φωτισμός - κώνοι - σήμανση - ένδυση παρκαδόρων - ενδοεπικοινωνία) χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους events πανελλαδικά, παρέχοντας τους εξειδικευμένους τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες - παρκαδόρους μας στο χώρο σας. Απευθυνόμαστε σε: διοργανωτές εκδηλώσεων, πολυχώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, catering, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, εταιρείες και ιδιώτες.