Υπηρεσίες Παρκαδόρων | Parkassist

  ›  Υπηρεσίες Παρκαδόρων Υπηρεσίες Παρκαδόρων | Parkassist

   

Parking services

Η πολυετής εμπειρία μας -από το Φεβρουάριο του 1996-, στον τομέα του Valet Parking, μας επιτρέπει την καλύτερη δυνατή συνεργασία με επαγγελματίες και μας ωθεί στην υπεύθυνη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση κάθε είδους Event.

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι Έλληνες επαγγελματίες παρκαδόροι, ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, από την παραλαβή έως και την παράδοση των οχημάτων, καθώς και την ευθύνη αυτών καθ' όλη τη διάρκεια της εκάστοτε εκδήλωσης.

Με ευγένια και επαγγελματισμό οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να διευκολύνουν τη ροή της εκδήλωσής σας με τον καλύτερο τρόπο.

Παρέχουμε προτεραιότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), ηλικιωμένους, εγκύους κ.λ.π.

Σε περίπτωση ανάγκης (μέθης - βλάβης οχήματος) αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά των πελατών και των οχημάτων τους στην οικία τους.

Η μελέτη, ο εξοπλισμός και η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης οργανώνεται εξ' ολοκλήρου από εμάς (κλειδοθήκες - φωτισμός - κώνοι - σήμανση - ένδυση παρκαδόρων - ενδοεπικοινωνία) χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του πελάτη.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους events πανελλαδικά. Απευθυνόμαστε σε διοργανωτές εκδηλώσεων, πολυχώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, catering, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, εταιρίες και ιδιώτες.