18/06/2020 Νέα Υπηρεσία Προστατευτικό Κιτ Αυτοκινήτου

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι παρκαδόροι μας, κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, εκτός από την χρήση αντισηπτικού, μάσκας & γαντιών μιας χρήσης, τοποθετούν το ειδικό προστατευτικό κιτ μιας χρήσης στο εσωτερικό του, ώστε να μην μεταφέρονται τυχόν μικρόβια από το ένα όχημα στο άλλο. Συγκεκριμένα το σετ αποτελείται από κάλυμμα τιμονιού, καθίσματος, λεβιέ ταχυτήτων & χειρόφρενου, το οποίο αφαιρείται κατά την παράδοσή του.
Για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας υπάρχει μικρή επιβάρυνση ανά αυτοκίνητο, λόγω του κόστους του αναλώσιμου κιτ ασφαλείας.


27/05/2020 Νέα Υπηρεσία Καταμέτρησης Οχημάτων - Επισκεπτών

H εταιρεία μας λαμβάνοντας υπ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες, προσφέρει παράλληλα με τις υπηρεσίες διαχείρισης χώρου στάθμευσης και την υπηρεσία καταμέτρησης ατόμων και οχημάτων, προκειμένου να τηρούνται οι κανόνες απόστασης και ασφαλείας σε χώρους προσέλευσης πολλών ατόμων όπως εμπορικά πάρκα, αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.


14/04/2020 Θερμές ευχές για καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη στο σπίτι!

Η εταιρεία μας Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
Ευχόμαστε υγεία, αγάπη και αισιοδοξία σε εσάς και στις οικογένειές σας!


21/12/2019 Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική Νέα Χρονία!

Η εταιρεία μας Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα! Οι πιο εγκάρδιες ευχές μας για υγεία και αγάπη να σας συντροφεύουν για όλο το 2020!!


08/08/2019 Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Η εταιρεία μας Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!


11/07/2018 Χορηγία της ParkAssist σε Φιλανθρωπικό Bazzar

Στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου αναλάβαμε την υποστήριξη με δωρεάν υπηρεσίες Valet Parking στο Φιλανθρωπικό Bazzar του κτήματος Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής, με στόχο την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», την Κυριακή 4η Νοεμβρίου 2017 ανήμερα της γιορτής του Αγ. Γιώργη του Μεθυστή!

Για την συμβολή μας στην εκδήλωση λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου κυρία Natacha Clive - Βρέκοσι. Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους!


21/06/2018 Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης & Παρκαδόρου (Valet Parking) σε εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις.

Η εταιρεία μας από το 1996 έχει προσφέρει Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης & Παρκαδόρου (Valet Parking) σε πολυάριθμες εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις. Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες στο slideshow που ετοιμάσαμε!


04/06/2018 Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στην εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ.

Μερικά πλάνα από τις υπηρεσίες χωροθέτησης οχημάτων που παρείχε η εταιρεία μας στην εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ.


18/05/2018 Διευκόλυνση Στάθμευσης στον Τελικό Κυπέλλου 2018 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Στις 12 Μαϊου του 2018 η εταιρεία μας, ανέλαβε την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στον Τελικό Κυπέλου μεταξύ A.E.K. και ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α. Δείτε παρακάτω μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες!


31/03/2018 H ParkAssist πλάι στην Κιβωτό του Κόσμου

Στα πλαίσια του συνεχούς κοινωνικού μας έργου αναλάβαμε την υποστήριξη με δωρεάν υπηρεσίες Valet Parking στο Φιλανθρωπικό Gala που διοργανώθηκε στο Κτήμα LeChevalier στις 18/3/2018 για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Για την συμβολή μας στην εκδήλωση λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή από την ομάδα του Ομίλου Le Chevalier. Ευχόμαστε από καρδιάς η Κιβωτός του Κόσμου να συνεχίσει αδιάκοπα το θεάρεστο έργο της!


02/01/2018 Χορηγία της ParkAssist σε Φιλανθρωπικό Bazzar

Στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου αναλάβαμε την υποστήριξη με δωρεάν υπηρεσίες Valet Parking στο Φιλανθρωπικό Bazzar του κτήματος Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής, με στόχο την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», την Κυριακή 19η Νοεμβρίου 2017 ανήμερα της γιορτής του Αγ. Γιώργη του Μεθυστή!

Για την συμβολή μας στην εκδήλωση λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου κυρία Natacha Clive - Βρέκοσι. Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους!


19/12/2017 Σας ευχόμαστε ολόψυχα ευτυχισμένες γιορτές!

Η εταιρεία μας Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της εύχονται να περάσετε ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα και ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε!


05/08/2017 Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Η εταιρεία μας Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι! Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει ανοικτή και θα παρέχει τις υπηρεσίες της κανονικά.


08/04/2017 Ευχές για το Πάσχα με υγεία, αισιοδοξία και αγάπη!

Η εταιρεία μας Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλό Πάσχα! Ευχόμαστε υγεία, αγάπη και αισιοδοξία σε όλους!


14/01/2017 Τα νέα μας γραφεία στο Αιγάλεω

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας μεταφερθήκαμε σε νέα μεγαλύτερα και πιο λειτουργικά γραφεία στη διεύθυνση Αλέξανδρου Παπαναστασίου 85, στο Αιγάλεω!

Στόχος της εταιρίας μας είναι να διατηρεί το όνομά της ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης στάθμευσης εφαρμόζοντας τις αποτελεσματικότερες πρακτικές διοίκησης και καινοτομίας, αφού αποτελεί την μοναδική ελληνική Εταιρεία του κλάδου μας, με πιστοποίηση ISO 9001: 2008 από την διεθνή εταιρεία Certech.
Για την ParkAssist

Νίκος Γκόλφης – Γιώργος Χάρμπαλας


22/12/2016 Ευχές για ευτυχισμένες γιορτές!

Η εταιρεία Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα! Οι πιο εγκάρδιες ευχές μας για υγεία και αγάπη να σας συντροφεύουν για όλο το 2017!!


15/06/2016 Ποσειδώνια 2016 στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τον Ιούνιο του 2016 η εταιρεία μας, ανέλαβε για άλλη μία φορά την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στην διοργάνωση Ποσειδώνια 2016 στον Αστέρα Βουλιαγμένης (Αstir Palace Resort), όλες τις μέρες της πολυπληθούς διοργάνωσης 3 έως 6 Ιουνίου.


19/05/2016 Διευκόλυνση Στάθμευσης στον Τελικό Κυπέλλου 2016 ΑΕΚ - ΟΣΦΠ

Στις 17 Μαϊου του 2016 η εταιρεία μας, ανέλαβε την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στον Τελικό Κυπέλου μεταξύ A.E.K. και Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Ο.Α.Κ.Α. Δείτε παρακάτω μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες!


23/12/2015 Ευχές 2016

Η εταιρεία Ν. Γκόλφης - Γ. Χάρμπαλας Ο.Ε., η ParkAssist και οι συνεργάτες της σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα!!! Οι πιο θερμές ευχές μας για υγεία και αγάπη να σας συντροφεύουν για όλο το 2016!!


04/11/2015 Χορηγία της ParkAssist σε Φιλανθρωπικό Bazzar

Στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου αναλάβαμε την υποστήριξη με δωρεάν υπηρεσίες Valet Parking στο Φιλανθρωπικό Bazzar του κτήματος Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής, με στόχο την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», την 1η Νοεμβρίου 2015 ανήμερα της γιορτής του Αγ. Γιώργη του Μεθυστή!


23/10/2015 Πιστοποίηση ISO 9001: 2008

Από τις 8 Οκτωβρίου 2015 αποτελούμε την μοναδική Ελληνική επιχείρηση του κλάδου μας, που είναι πιστοποιημένη με το ISO 9001: 2008. Η πιστοποίηση έγινε από την διεθνή εταιρεία Certech, στις Βασικές Αρχές του ISO 9001, με εστίαση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, η οποία καθιστά επιτακτική την ανάγκη συνεχούς βελτίωσης, αποτελεί πυρήνα της έννοιας της Διαχείρισης Ποιότητας. Τα οφέλη για τους πελάτες μας από την εφαρμογή του προτύπου είναι:

·Αύξηση της ικανοποίησης & της εμπιστοσύνης των προσκεκλημένων τους
·Ξεκάθαρες αρμοδιότητες των συνεργατών μας
·Συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε
·Εξοικονόμηση χρόνου & λειτουργικού κόστους
·Πρόληψη και αποφυγή λαθών
·Βελτίωση εταιρικής εικόνας των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Η πιστοποίηση μας δίνει την δυνατότητα, μεταξύ των άλλων, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν συνεργασίες με πιστοποιημένες επιχειρήσεις ως προς ISO 9001:2008. Επίσης έχουμε δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς, δημόσιους ή ιδιωτικούς, στους οποίους το Πιστοποιητικό ISO 9001:2008 περιλαμβάνεται στα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής.

Το πιστοποιητικό ISO 9001 συμβαδίζει απόλυτα με το στόχο της εταιρίας να διατηρεί το όνομά της ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης στάθμευσης και την εναρμόνιση με τις αποτελεσματικότερες πρακτικές διοίκησης και καινοτομίας.


06/06/2014 Ποσειδώνια 2014 στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τον Ιούνιο του 2014 η εταιρεία μας, ανέλαβε με μεγάλη χαρά την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στην διοργάνωση Ποσειδώνια 2014 στον Αστέρα Βουλιαγμένης (Αstir Palace Resort), απ΄ όπου και έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από το Γενικό Διευθυντή του Συγκροτήματος για την συμβολή της στην διοργάνωση.


10/10/2013 Costa Navarino

Τον Οκτώβριο του 2013 η εταιρεία μας, ανέλαβε με μεγάλη χαρά την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στο Πανπελοποννησιακό Συνέδριο 4.000 ατόμων, που έλαβε χώρα στη Μεσσηνία στο Costa Navarino.


04/06/2013 Χορηγία της Park Assist στο Σωματείο: Οι φίλοι του παιδιού

Στις 26 Μαΐου του 2013 και για δεύτερη χρονιά, στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου αναλάβαμε την υποστήριξη με δωρεάν υπηρεσίες Valet Parking στο Πικ Νικ του διοργάνωσε το Φιλανθρωπικό Σωματείο: Οι Φίλοι του Παιδιού στην Βαρυμπόμπη, με στόχο την ενίσχυση του έργου του! Για την συμμετοχή μας αυτή λάβαμε από την Πρόεδρο του Σωματείου την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή. Ευχόμαστε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους.


11/05/2013 Κάλυψη Τελικού Κυπέλου 2013

Στις 11 Μαϊου του 2013 η εταιρεία μας, ανέλαβε την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στον Τελικό Κυπέλου μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Ο.Α.Κ.Α.


01/02/2013 Αφιέρωμα στο PartyGuide

Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Ελληνικός οδηγός wedding & event planning PartyGuide έγραψε για μας τα παρακάτω:


24/09/2012 Κάλυψη Συναυλίας "20 Χρόνια Φοίβος"

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012 η εταιρεία μας, ανέλαβε την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στην Συναυλία 20 Χρόνια Φοίβος στο Ο.Α.Κ.Α. σε αποκλειστική συνεργασία με την Spicy Effect S.A.


28/04/2012 Κάλυψη Τελικού Κυπέλου 2012

Στις 28 Απριλίου του 2012 η εταιρεία μας, ανέλαβε την διαχείριση κυκλοφορίας, την χωροθέτηση των αυτοκινήτων και προσέφερε Υπηρεσίες Διευκόλυνσης Στάθμευσης στον Τελικό Κυπέλου μεταξύ Ατρόμητου Αθηνών και Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Ο.Α.Κ.Α.


01/12/2011 Αφιέρωμα στο περιοδικό Down Town

Την εβδομάδα 1-7 Δεκεμβρίου 2011 το περιοδικό ποικίλης ύλης Down Town έγραψε για μας τα παρακάτω: